Схема дислокації територій загального користування териториальної громади у Суворовському районі міста Одеси

Відповідно до Рішення Одеської міської ради №4005-VII від 12.12.2018 року «Про внесення змін до Міської цільової програми розвитку житлового господарства м. Одеси на 2017-2021 роки, затвердженої рішенням Одеської міської ради від 26 липня 2017 року № 2267-VІІ » за п. 2.3  проводиться технічна інвентаризація та паспортизація об’єктів благоустрою.

Суворовська районна адміністрація Одеської міської ради для реалізації відповідного рішення, керуючись Наказом Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово – комунального господарства України від 29.10.2012 року №550 “Про затвердження Інструкції з проведення технічної інвентаризації та паспортизації об’єктів благоустрою населених пунктів”, замовила виготовлення відповідних графічних матеріалів КП «Одеспроект».

Графічні матеріали виконані у вигляді схеми на топографічній зйомці у масштабі 1:2000 з експлікаціями територій загального користування та показниками загальної площі дільниць, а також з виділенням площі твердого покриття та площі зелених зон кожної дільниці.

Реалізація даного завдання здійснюється з метою подальшого забезпечення ведення єдиного, повного обліку територій загального користування, отримання достовірних і систематизованих відомостей про них.